Lad ikke vejret stoppe din løbetur


Det kan stadig nås at få den strandklare krop til sommer, og en yderst effektiv træningsform til dette er løb. En stor synder, til at folk ikke kommer afsted, er dog vejret, men med et løbebånd behøver det ikke at være et problem længere.

Hjemmefitness har fået sit tag i danskerne, og flere og flere er begyndt at indrette deres eget fitnessrum i hjemmet. Der behøver dog ikke et helt fitnesscenter eller et decideret fitnessrum for at komme i form. Hvis pladsen er trang, kan et flytbart løbebånd være det perfekte valg.

Powerme løbebånd


Løb har længe været en af danskernes yndlingstræningsforme, men det drilske danske vejr kan hurtigt sætte en stopper for løbeturen. Med et løbebånd kan man undgå at blive våd og kold af at løbe i regnvejr, blæsevejr eller sågar snevejr.

Et løbebånd er en yderst effektiv træningsform, hvor det er muligt at forbrænde mange kalorier. Med et løbebånd fra Powerme får man ikke kun et løbebånd men også en personlig træner ved hjælp af løbebåndets ni træningsprogrammer og seks hurtigstart programmer. Et Powerme løbebånd kan foldes sammen og har indbygget hjul, så det nemt kan transporteres rundt.

Fordele ved hjemmetræning


Hjemmetræning har sine fordele frem for et fitnessabonnement ved det lokale fitnesscenter. For det første er der ingen kø ved maskinerne, så man skal ikke kæmpe for at få den bedste træningsmaskine eller løbebånd. For det andet er der ingen transporttid, så hvis tiden er knap, skal man ikke spilde tid på at transportere sig til og fra fitnesscenteret. For det tredje er der ingen åbningstider, så det er muligt at træne, som det passer bedst i hverdagen.

Derfor er et løbebånd fra Powerme en oplagt løsning, hvis de sidste kilo skal smides, og man selv vil bestemme hvornår. Så kan strandsæsonen for alvor gå i gang.

Powerme løbebånd fås på www.moreland.dk fra 3.499 kroner.