Gå til hovedindhold

Persondatapolitik

Oprettelse af ordre

Når du som bruger opretter en ordre på moreland.dk gemmes navn, adresse, post nr. , by, telefon, email, ip-adresse samt oplysninger om bestillingen i en lokal database. Dataene sendes efterfølgende ukrypteret til vores centrale lager og ordresystem.


Ordre informationer herunder navn, adresse, telefon nr. og email vidergives til speditøren og navn, ordre nr. og e-mail vidergives til Trustpilot. Øvrige informationer videregives ikke til 3 part og du vil kun modtage nyhedsmails fra moreland.dk såfremt du selv aktivt har godkendt dette.


Alt omkring kort betalingen sker på en sikker og krypteret forbindelse. Denne service leveres af Billwerk+ en af Europas førende leverandør af betalingssystemer. har således ikke adgang til dine kort informationer. Læs mere på https://www.billwerk.plus


Alle oplysninger gemmes i min. 5 år i henhold til regnskabsloven. Du kan til enhver tid få indsigt i de oplysninger vi har registreret, og der kan ligeledes gøres indsigelse mod dem - disse rettigheder har du efter persondataloven. Kontakt post@moreland.dk.

Cookiedeklarationen