Nyhed! Køb kvalitetssenge hos moreland.dkSamlet set bruger vi i gennemsnit en tredjedel af vores liv i sengen. At finde den helt rigtige seng kan være svært, men nu kan moreland.dk give en hjælpende hånd med kvalitetssenge fra Homeville.En god nats søvn er ikke kun vigtig for ens præstation og humør den efterfølgende dag. På længere sigt kan det også påvirke vores helbred og livskvalitet. En seng er nok det møbel, hvor vi tilbringer mest tid, derfor er det et vigtigt køb at stå overfor. Der er flere ting, der skal tages højde for i valget af en ny seng. Blandt andet størrelsen på madrassen, madrassens hårdhed og valg af sengestel.

Fokus på god kvalitet

På moreland.dk har de haft fokus på at finde madrasser i god kvalitet, og det er endt ud i tre forskellige modeller. Dream Lux er en kvalitetsseng, som giver optimal støtte og god søvn. Dream Plus madrasser har flere madraslag, hvilket øger komforten, mens der med Dream Premium medfølger en topmadras i memoryskum, der former sig præcist efter kroppen og giver en afslappet søvn. Alle tre modeller har fem komfortzoner, som understøtter områder på kroppen, der er særligt belastet i hverdagen.

Fælles for alle madrasser er, at de er lavet af et førsteklasses temperaturfølsomt materiale, der både er yderst behageligt og åndbart men samtidig hæmmer bakteriel og parasitisk vækst inde i madrassen. Madrasserne har desuden en 360-graders skumindkapsling, der giver ekstra støtte rundt om sengens omkreds og afliver frygten for at rulle ud af sengen. Alle tre typer madrasser fås i målene 90x200, 140x200 og 180x200 cm.

Komplet seng i god kvalitet

En seng er ikke bare en seng. Udover selve madrassen skal man også tage stilling til, hvorvidt man vil have sengestel, elevation, opbevaring eller sengegavl. Først og fremmest skal man overveje, hvordan man bruger sengen. Læser man ofte, ser fjernsyn eller bruger sin computer eller tablet i sengen, så kan det være en god idé at vælge en elevationsseng. Hvis man vil udnytte pladsen i soveværelset bedst muligt, eller hvis pladsen er trang, er et sengestel med indbygget opbevaring et godt valg. Opbevaringsrummet kan bruges til puder, ekstra dyner og dynebetræk.

Læs mere om de forskellige madrastyper, og hvad der er vigtigt, når man køber seng på www.moreland.dk.