Kickstart plantesæsonen med et minidrivhus


Drømmer du om at sætte gang i plantesæsonen, tidligere end det danske vejr tillader? Så er et minidrivhus den perfekte løsning. Et minidrivhus fungerer fuldstændig som et stort drivhus. Den eneste forskel er pladsen.

Et minidrivhus er optimalt til små haver, gårdhaver eller terrasser. Det lille drivhus er det rette valg, hvis pladsen er trang eller som forspiringskasse i det tidlige forår. Planter har brug for de rette vækstforhold for at gro; vand, lys og varme. Og det er ikke altid de forhold, vi har i Danmark, hvor forårsvejret oftest først rammer i april. Derfor er et minidrivhus en god måde at komme på forkant med plantesæsonen.

Få den helt rigtige model


Hos moreland.dk findes der mange forskellige størrelser og modeller af minidrivhuse, som der har været stor efterspørgsel efter det seneste år. I år findes der en ny model, som er højere end de traditionelle minidrivhuse og derved giver flere muligheder for at udfolde sig i planteverdenen. Minidrivhusene fås med én, to eller fire åbninger alt efter behov. Moreland.dk har desuden fået minidrivhuse i sort aluminium efter forespørgsel fra flere kunder. Den sorte farve giver minidrivhuset kant og et moderne tvist.

Minidrivhus som højbed


Uanset om det er krydderurter, salat eller tomater, der skal fylde i minidrivhuset, er det muligt at sætte minidrivhuset på en europalle, så det fungerer som et højbed. Det kan give et større udbytte, da planterne får de optimale muligheder for at gro med bedre temperatur-, jord- og lysforhold. Læs mere om fordelene ved et højbed på moreland.dk.

Minidrivhusene hos moreland.dk er produceret i polycarbonat, som gør minidrivhuset mere robust end et drivhus i glas. Derudover virker polycarbonat som termoruder, der samtidig forhindrer direkte indstråling. Et minidrivhus sikrer altså optimale forhold for at dyrke krydderurter, nye frø og planter, selv de steder man ikke troede var mulige. Minidrivhusene kan købes fra 349 kr. på moreland.dk.