Ideel vindafskærmning på terrassen


Den danske sommer er kendt for sine vindblæste dage, som desværre kan gøre, at temperaturen føles koldere, end den egentlig er. Det er der råd for. Et læsejl eller sidemarkise kan give ro og fred på terrassen og samtidig holde på varmen. Hos moreland.dk kan man købe kvalitets læsejl fra Essence i den traditionelle sorte farve og som noget nyt i en eksklusiv creme.

Mange muligheder med læsejl


For at udnytte de mange muligheder, man har med et læsejl, tilbyder moreland.dk et stort udvalg af tilbehør, der giver frihed til at flytte læsejlet, som man vil. Vil man have læsejlet hægtet på muren, stå på gulvet eller jorden? Skal læsejlet være fleksibelt og trækkes ud til forskellige placeringer? Alt dette findes der en løsning på hos moreland.dk. Her findes blandt andet ekstra standere, beslag til vægmontering, vinkelbeslag/hjørnestolpe, beslag til parasolfod og haveskrue. Alt sammen giver frihed til at placere læsejlet præcist efter behov og ønsker. Hos moreland.dk forhandles også markiser i samme farver og materialer som læsejlene, som samme funktion, dog er læsejl en sidemarkise til montering på væggen. Det giver et gennemført og sammenhængende look, hvis familien også har brug for at skygge for solen. Se mere på www.moreland.dk.

Nye farver og længder


Der har været stor efterspørgsel efter større læsejl, og det har moreland.dk lyttet til. Derfor er det muligt at få læsejl på moreland.dk, som kan trækkes op til fem meter ud. Læsejlet kan desuden fås i forskellige højder alt efter, om man vil kigge over læsejlet og nyde udsigten, eller skærmes mere til og nyde privatlivets fred. Den sorte traditionelle farve og den eksklusive creme kan sættes sammen med standere i både sort, hvid og antracitgrå.
Læsejlene hos moreland.dk er alle med en dug af polyester, som er PU behandlet, hvilket forstærker holdbarheden.
Se alle mulighederne og læs mere om læsejl på www.moreland.dk, hvor de fås fra 799 kr.