Ideel løsning mod vinden på terrassen


Et læsejl er den ideelle løsning mod den genstridige vind på terrassen. Et læsejl i god kvalitet sørger for at give ro og fred på terrassen, uden at vinden eller nysgerrige blikke forstyrrer. Samtidig er det muligt at skabe en hyggekrog på terrassen, hvor familien kan have mange hyggelige stunder i læ for kolde vinde. Der har været en stor efterspørgsel på større læsejl, og moreland.dk har lyttet til sine kunder. Derfor kan der som noget helt unikt købes læsejl helt op til 180x500 cm på moreland.dk.

Mange muligheder med læsejl

For at udnytte læsejlets mange muligheder bedst muligt, kan der tilkøbes et stort udvalg af tilbehør, som giver frihed til at flytte læsejlene efter behov. Her kan blandt andet nævnes et praktisk terrassebeslag og ekstra stander. Dette giver en frihed til at sætte læsejlet, som man vil, så den kan skærme bedst muligt mod vinden. Desuden kan der på moreland.dk tilkøbes et beslag til parasolfoden, så læsejlet ikke er afhængig af en væg eller fast underlag, men kan sættes og flyttes rundt som ønsket.

Nemt at bruge

Læsejlet kan desuden fastgøres til væggen, hvis der ikke er mulighed for at placere en stander ved hjælp af et beslag til vægmontering. Dette giver en stor frihed, når læsejlet skal sættes op. Læsejlet er nemt at køre ud og ind, og det fylder ingenting i haven eller på terrassen, når det er rullet ind. Det er derfor en nem og praktisk løsning til terrassen, når vinden driller.

Farve: Sort / sand.
Længde: 300, 400 & 500 cm
Højde: 120, 160 & 180 cm


Læsejlene kan fås fra 799 kr. på moreland.dk.