Forlæng sommeraftenerne på terrassen med en markise


Det danske sommervejr kan være en drilsk sag, derfor er en markise en god investering for at udnytte terrassen eller altanen optimalt. En markise skaber et hyggeligt uderum på terrassen, skygger for både sol og dug og giver mulighed for flere timer udendørs.

Moreland.dk tilbyder kvalitetsmarkiser til konkurrencedygtige priser fra Essence, og deres syv års erfaring i at sælge markiser afspejler sig i både kvalitet og service. En populær model er den elektriske markise med motor. Det giver en ekstra luksus ikke at skulle dreje på en stang, men i stedet blot behøve at trykke på en knap for at få markisen frem og tilbage.

Den elektriske markise hos moreland.dk er med en lukket kassette, hvilket er smart, da dugen er helt beskyttet, når den rulles ind. Udover markiser tilbyder moreland.dk også læsejl, der er en sidemarkise til montering på husmuren, i sort og creme ligesom markiserne.

Bedre kvalitet og flere farver


Som noget nyt fås dugen til markiserne i akryl, som er stærkere og mere holdbar end en polyesterdug. Samtidig er akryl mere modstandsdygtigt mod blegning af solen, hvilket giver en høj beskyttelse imod vand og snavs. Dugen fås både i sort, creme og grå. Efterspørgslen på kassetter til markiser i forskellige farver har været høj, og moreland.dk har lyttet til sine kunder og fået lavet en kassette i antracitgrå, så denne nu fås i den klassiske hvid og den nye grå.

Med de forskellige tilbehørsmuligheder, som for eksempel en vindsensor eller spær beslag, får du endnu mere ud af markisen. Vindsensoren kan være med til at forlænge markisens levetid, da den sørger for, at markisen kører ind ved regn- og blæsevejr. Dette fås også hos moreland.dk.

Se det store udvalg af markiser på www.moreland.dk, hvor priserne går fra 3.999 kr.