Gå til hovedindhold

Crosstrainere og motionscykler: Her er fordelene ved at træne på dem

Crosstrainere og motionscykler er to populære træningsredskaber til hjemmet, der er skånsomme mod kroppen og kan hjælpe en i form.


En crosstrainer eller en motionscykel er ofte et godt valg for dem, der ønsker at starte med at træne derhjemme, og hvor det er let at komme i gang uden at kroppen, led og knogler belastes særligt meget, som den kan blive ved andre motionsformer.

Motionscykler er især et populært træningsredskab for dem, der ønsker at forbedre deres kondition og få mere bevægelse i hverdagen. De giver også mulighed for at træne i en siddende stilling, hvilket kan være en fordel for dem, der har skader eller smerter i fødder, knæ eller hofter.

Motionscykler har også ofte forskellige programmer og modstandsniveauer, der kan tilpasses individuelle træningsbehov. Derved kan man løbende øge belastningen, når man kommer i bedre form og bliver stærkere og ønsker mere udfordring.

En maskine til hele kroppen

Crosstrainere er en kombination af en løbebånd, en cykel og en trappe-maskine. Det giver mulighed for at træne både arme, ben og core på én gang, hvilket gør den til et effektivt træningsredskab for at forbedre konditionen og træne muskler i hele kroppen.

Crosstrainere er designet til at reducere belastningen på knæ og led ved, at man bevæger sig i en glidende bevægelse. Det gør crosstraineren mere skånsom for kroppen ift. til løb, hvor man lander ned med sin egen kropsvægt og mere til, hver gang man tager et skridt.

Det er derfor en god mulighed, hvis man vil træne, men er bekymret for skader på led og knogler. Og da crosstrainere også kommer med forskellige indbyggede programmer, så kan man tilpasse træningen til ens behov, og ændre graden af belastning des mere komfortabel, man bliver på maskinen.

Man kan finde både crosstrainere og motionscykler til træning derhjemme på www.moreland.dk.


Se motionscykler her:

Se crosstrainere her:

Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Download