Vil du være den hurtigste på kælkebakken?


Når vinteren byder på frost, sol, sne og klart vejr, er det oplagt med en sjov og forfriskende kælketur, men det er ikke altid nemt at transportere kælken rundt. Med en oppustelig kælk er det nemt at få kælken med til den største kælkebakke, skituren og at opbevare hjemme.

Følelsen kender de fleste. Sneen har for alvor lagt sig og dækker den grønne, hårde jord, hvilket betyder, at kælken skal frem fra sit skjul, eller der skal investeres i en ny. Du har endelig nået toppen af den store kælkebakke og er klar til at suse ned af den. Den kolde vind bider i kinderne, og sneen hvirvler op i luften, og før man ved af det, er man for enden af bakken igen, og kan kravle op igen. Hvis man er træt af de store kælke, som er besværlige at transportere rundt, fylder i garagen og i bilen, så er en oppustelig kælk vejen frem.

Den oppustelige kælk findes i mange forskellige afskygninger, men princippet og funktionaliteten er den samme. Hos moreland.dk kan man få en oppustelig kælk til både en og to personer. Kælkene fås i flotte, farverige designs og er produceret i et robust gennemprøvet Polar Shield materiale med kraftige håndtag, så det er nemt at holde fast, når man suser ned af bakken.

Til hele familien


Det er aldrig for sent at kælke, derfor kan de oppustelige kælke, som findes på www.moreland.dk bruges af både børn og voksne. Det smarte ved netop en oppustelig kælk er, at man med de selvlukkende hurtigåbnende ventiler nemt kan transportere kælken rundt, om det er til den nærmeste kælkebakke eller med i bagagen på vej til skiferie uanset om det er i bil eller fly.

Den oppustelige funktion gør også, at kælken er nem at opbevare i de måneder, hvor sneen ikke ligger over landet. Hvis uheldet skulle være ude, følger der en reparationslap med den oppustelige kælk, så man hurtigt kan komme tilbage til det sjove igen. Nemlig at kælke. Se mere om de oppustelige kælke på www.moreland.dk . Hvis man bestiller inden klokken 15 på en hverdag, er det muligt at suse ned af kælkebakken allerede næste dag.