Træn fodbold som en professionel helt selv


Sommeren er kommet, og for de fodboldglade er det en oplagt mulighed for at lege løs med en bold. Bestplay har en nyttig løsning til at gøre sommervejret til boldvejr. En rebounder.

Store klubber som Barcelona og Bayern München gør det. De lokale fodboldklubber gør det. De fodboldglade familier gør det. Træner med en rebounder.

En rebounder fra Bestplay er i en klasse for sig selv, og Danmarks bedste til sin pris. Både store og små kan have glæde af den. En rebounder fungerer som en ekstra fodboldtræner, der kan hjælpe med træning af holdet eller den enkelte spiller, til spil i baghaven eller i klubben. En rebounder fra Bestplay giver mulighed for at træne alle de øvelser, der skal til for at blive en bedre fodboldspiller, og det kan gøres helt selv.

Øvelser for alle


Bestplay er kendt for sine kvalitetsprodukter, og deres rebounder er for alle uanset niveau. Den solide rebounder fås i flere varianter: 90 x 90 cm, 130 x 130 cm og 170 x 170 cm.

Bestplay rebounder kan bruges af alle spillere på holdet. Målmanden kan træne reflekser, spillerne kan træne hovedstød, førsteberøringer, tæmninger eller træne modtagelser og vendinger. Den passer også godt hjemme i haven, hvor mor og far kan slappe af i solen, mens børnene øver tricks på rebounderen.

Ideel træningsmakker


En rebounder virker som en personlig træner, men man er ikke afhængig af andres tid, og kan træne som man vil, og når det passer ind i kalenderen.

Bestplay rebounder kan ud over at bruges til fodboldtræning også bruges til træning af håndbold og volleyball, da det med en rebounder er nemt at træne skud, slag, afleveringer og målmandstræning.

Find mere information om de forskellige rebounder varianter fra Bestplay på www.moreland.dk.