Tag den foldbare el-cykel med overalt!

En foldbar el-cykel udnytter el-cyklens muligheder overalt.

El-cyklen er det helt nye hit indenfor miljøvenlige og billige transportmidler. Den elektriske hjælpemotor giver en hjælpende hånd i modvind og op ad bakke. Men hvad skal man egentlig med en el-cykel som man ikke kan have med overalt. En foldbar el-cykel er løsningen.

Med en foldbar el-cykel kombinerer man to helt enestående cykler således at mobilitet og kraft bliver kombineret på bedste vis. Det betyder at man kan tilbagelægge en længere tur på cyklen. For nogle vil dette måske betyde at familiens 2. bil kan erstattes med en foldbar el-cykel, mens det for andre vil være et sundt supplement til den dyre bilkørsel.

En foldecykel er en klassiker som gør det muligt at have et let og simpelt transportmiddel med overalt. Foldecyklen har længe været foretrukket af pendleren der kan have cyklen med i toget eller bussen og til campister som skal pakke let til ferien.

El-cykler er hurtigt blevet utroligt populære. Det er der en god grund til. Den ekstra hjælp fra den lille motor gør det muligt for alle at komme ud i naturen eller at tage cyklen på vej til arbejde. Den elektriske motor kan justeres i styrke således at den giver præcis den hjælp man behøver.

Mange fordele
Der bliver i Danmark stjålet otte cykler i timen året rundt. Med en foldecykel kan man tage cyklen med sig, og dermed slipper man for at cyklen bliver stjålet. Samtidig er det gratis at medbringe cyklen i toget da den ikke fylder mere end en kuffert. Ligeledes kan cyklen nemt placeres i baggagerummet på bilen, og man slipper derfor for at skulle hænge cyklen bag på bilen.

For pendleren er den foldbare el-cykel ideel da det er muligt at cykle hen til busstoppestedet eller togstationen, og derefter pakke cyklen sammen og tage den med sig på rejsen, og så pakke cyklen ud igen og cykle det sidste stykke til arbejdspladsen.

Perfekt til ferien
Til ferien kan cyklen nemt pakkes ned så den fylder meget lidt og dermed bruges på ferien til at udforske området og nyde udelivet. På båden er en foldbar også populær og en eldrevet foldecykel gør kun mulighederne og oplevelserne større.

Den foldbare el-cykel er udstyret med et litiumbatteri på 250 watt som er nemt at montere og afmontere og kan køre helt op til 30 km på en opladning. Cyklen har 6 gear og kan bære op til 110 kg. Den foldbare el-cykel sælges online hos www.MoreLand.dk til 5.499 kr. inkl. gratis fragt.

Køb foldbare el-cykler