Gå til hovedindhold

Stormsikr din trampolin før den flyver væk

Trampoliner i haven og efteråret og vinterens blæsende vejr er sjældent en god kombination, men med enkle råd og et stormsikringssæt fra Moreland kan du sove mere trygt, når blæsten suser og rusker udenfor.


Trampoliner er sjove både for store og små, men når dagene bliver kortere, og efterårsblæsten sætter ind, kan en trampolin i stedet blive en hovedpine, hvis den ikke står ordentlig fast. Trampoliner kan nemlig være meget vindfølsomme, når det blæser, og decideret farlige, hvis vinden får fat i dem under en storm.

Med denne guide til stormsikring af trampolin i haven og med et stormsikringssæt fra Moreland.dk, så kan du dog gå blæsten mere roligt i møde.

Placering af trampolinen
Hvis du kan placere sin trampolin, hvor den er skærmet mod vinden, er du kommet langt. Bare en naturlig afskærmning som en hæk, et hegn, buske og træer eller en mur kan mindske vinden, der rammer trampolinen, betragteligt.

Pas på med sikkerhedsnet
Hvis du har et sikkerhedsnet på din trampolin under et stormvejr, kan det være særligt farligt, da blæsten let får fat i nettet. Ligeledes kan blæsten også få fat i springdugen og løfte trampolinen. Det kan derfor være smart at afmontere sikkerhedsnettet eller begge ting for at mindske risikoen, da der så er mindre at vinden kan få fat i.

Brug et stormsikringssæt
Med et stormsikringssæt fra Moreland kan du forankre sin trampolin til jorden, så det kræver markant mere blæsevejr før, at trampolinen rører sig. Med et stormsikringssæt spænder du trampolinen fast til nogle jordspyd, som skrues godt ned i jorden. Derved skal du ikke haste hjem til din trampolin, så snart det blæser op. Og hvis du samtidigt fjerner sikkerhedsnettet og springdugen, så er du meget sikker på, at din trampolin ikke flytter sig.

Vend trampolinen om
Hvis du ikke kan tage springdugen af din trampolin, så kan du altid blot vende den på hovedet, da blæsten har sværere ved at få fat på trampolinen, når det store overfladeareal ligger plant med græsset. Også her kan du bruge stormsikringssættet til at spænde den fast til jorden, eller du kan lægge flere tunge ting på den.

Pak trampolinen sammen
Er der udsigt til ekstremt vejr, så er du dog mest sikker ved at pakke trampolinen sammen. Derved er du helt sikker på, at den ikke kan forvolde nogen skade.

Vælg inground trampolinen
Hvis det først blæser er det for sent, men hvis du investerer i en nedgravet trampolin - en såkaldt inground trampolin - så kan du ofte slippe for bekymringer for blæsten. Her er det ekstremt svært for vinden at få fat i trampolinen, og du kan derfor være næsten helt sikker på, at den ikke flytter sig, når det stormer.

Læs flere gode råd om stormsikring af trampoliner på Moreland.dk, hvor du også kan finde et stormsikringssæt til trampoliner. Læs mere om stormsikring af trampoliner her:

Se Moreland.dk’s muligheder for stormsikring her:

Se Moreland.dk’s inground trampoliner her:

Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Download