Spil basket med Bestplay


Er drømmen at blive den næste NBA spiller eller bare træne for sjov i haven, så er en basketball stander uundværlig både for de små og store. Basketball har været en populær sport i USA i mange år, men noget tyder på, at sporten også er ved at få fat i danskerne. Hos moreland.dk er basketball standerne nemlig i høj kurs, og flere og flere har fanget interesse for den sjove sport.

En stander for enhver


Et velkendt mærke hos moreland.dk er Bestplay, som har flere forskellige modeller at vælge imellem. For eksempel Bestplay Junior, som er ideel til de yngre spillere, eller Bestplay LUX til de voksne lidt mere øvede. Hvis talentet og niveauet er til mere, så tilbyder Bestplay også en stander til det. Bestplay Junior og Bestplay LUX må der ikke dunkes i, men det må der til gengæld ved Bestplay PRO og ELITE, som er topmodeller inden for basketball standere.

Flytbar og justerbar


Standeren skal passe til ens niveau, for at man får det bedste og mest optimale ud af sin træning. Det er sikret ved en stander, som kan justeres i højden og flyttes rundt efter behov. Hermed kan man selv beslutte, hvor stor banen skal være alt afhængig af, hvor mange der spiller. Med Bestplays basketball standere behøver man ikke have højde som en NBA spiller, da standeren netop kan flyttes rundt og justeres i højden. Standerne kan derved bruges, uanset om man spiller alene eller på hold, er høj eller lav.

Bestplays basketball standere kan købes på moreland.dk fra 999 kr.