Spar plads og penge med multi-haveredskaber

Nyt koncept på moreland.dk - multi-haveredskaber med kliksystem sælges separat.

Med moreland multi-haveredskaber, er det blevet muligt at købe et enkelt skaft, og kombinere det med mange forskellige redskabshoveder vha. det smarte kliksystem.

Kun et skaft der passer til alle redskabshoveder holder prisen nede. Det er billigere at investere i et nyt redskabshoved end i et helt nyt haveredskab. Multi-haveredskaber fylder også meget mindre, da der kun er et skaft, hvilket giver mere plads og orden i haveskuret.

Med det smarte kliksystem kræver det kun et enkelt tryk på en knap at udskifte det ene redskabshoved med det andet – på et øjeblik er fugerenseren blevet til en kost.

Multi-skaftet der passer til alle redskabshovederne, er lavet i aluminium, hvilket gør den let, skånsom og behagelig at bruge, selv de dage der går med mange timer i haven.

Multi-skaftet kan kombineres med følgende redskabshoveder: rive, løverive, hakkejern, kultivator, kantspade, kost og 2-i-1 ukrudtsfjerner med stålbørste og fugerenser. Moreland multi-haveredskaber gør det muligt at vedligeholde alle dele af haven og terrassen.

Når skaftet er købt, så er det let at supplere med et redskabshoved, når der er behov for det.

Multi-haveredskaber sælges på www.moreland.dk til 29 kr. pr redskabshoved og 69 kr. for et skaft. En allerede sammensat pakke, der indeholder multi-skaft og fire til fem redskabshoveder sælges for 149 kr.