Smukke spisebordsstole til de lange middage


Spisebordet er ofte det sted, hvor familien samles til hyggestunder eller middage. Det bliver derfor som regel til mange timer ved bordet, og det kræver en god og komfortabel spisebordsstol, så hyggestunden kan vare så længe som muligt.

Udtryk og komfort

Det er vigtigt, at stolen er komfortabel at sidde i, men det kan være individuelt, om komfort betyder en stol med stof- eller læderbetræk, med armlæn så man kan hvile armene, når middagen er spist og snakken går, eller i plastik som er nem at gøre ren og style med den øvrige indretning. Uanset hvilken stil og komfort, der passer til én, har moreland.dk stolen.

Med den moderigtige møbelserie Homeville har moreland.dk en stol til enhver stil og prisklasse. Modellerne Chen, Marius og Oscar fra Homeville giver boligen et frisk pust, og med deres forskellige udtryk og tidløse design kan de mikses og matches i hjemmet, som man vil.

Stolen til alt

Det behøver ikke at være dyrt at forny stilen i hjemmet. Hos moreland.dk fås kvalitetsspisebordsstole til under 1.000 kroner for fire styk. Den stilsikre stol Oscar fra Homeville fås helt ned til 499 kroner for fire styk. Se meget mere på www.moreland.dk.

Det er dog ikke kun i spisestuen, at spisebordsstolen er blevet en naturlig del af indretningen. I køkkenet kan spisebordstolen bruges omkring køkkenbordet. I soveværelset kan stolen bruges til aflagt tøj og en ekstra siddeplads. På kontoret kan de bruges rundt om mødebordet til en selskabelig snak.

Se mange flere flotte modeller på www.moreland.dk.