Skab liv i hjemmet med planter – uden at have grønne fingreGrønne planter liver ikke kun et hjem op, de er også moderne. Men lige så flotte de er, lige så svære kan de være at passe. Med naturtro kunstige planter slipper man for at passe dem, samtidig med at de pynter flot i hjemmet.Har stuen tendens til at ligne en kirkegård frem for en regnskov? Så er der håb. Der er nemlig ingen tvivl om, at planter hitter. Flere planter er endt i rampelyset og udråbt som ”blogger-planter”, heriblandt Monstera Deliciosa, Pilea Peperomioides og avokadoplanten, og det er ikke uden grund. Planter skaber glæde og liv i hjemmet. Men alle, som ikke er født med grønne fingre, har svært ved at følge den grønne modetendens. Det er der råd for med kunstige planter.

Tidligere har kunstige blomster og planter været umoderne, men flere og flere tyer til den kunstige pynt, ikke mindst fordi de i højere og højere grad ligner den ægte vare.

Fordele ved kunstige blomster

Udover den høje kvalitet på kunstige planter er der flere andre fordele ved at vælge den kunstige form frem for den ægte. Planterne ser altid friske ud, uanset hvor længe de har stået i vindueskarmen, og det er muligt at nyde den flotte natur uden at have forudgående viden om botanik.

Blomsterne behøver ingen vand eller anden pasning. Derfor er de oplagte at have i sommerhuset, på kontoret eller på en messestand. Dette er også en fordel, når man skal på ferie. Her står de lige så flot ved hjemkomsten, som da man tog af sted.

Med kunstige planter skal man ikke løbende nippe visnende blade af, og alle planterne kan genbruges. På www.moreland.dk findes der mange forskellige kunstige planter i forskellige størrelser, så man kan få den stemning og liv i rummet, man søger.

Find flere informationer om de flotte naturtro kunstige planter på www.moreland.dk, hvor priserne ligger fra 199 kroner.