Gå til hovedindhold

Skab en frodig havestue med et spirende vægdrivhus

Et vægdrivhus kan meget mere end at være et sted for ens voksende grøntsager og planter, man kan indrette det til at blive en grøn og hyggelig havestue, hvor man kan sidde lunt og hyggeligt blandt sine spirende planter.


Tomatplanterne kravler op ad væggen, ved siden af står agurkeplanten med massevis af små voksende agurker på, og over hovedet langs taget slynger vindrueplanten sig, hvor de mange klaser er begyndt at tage form.

Duften fra krydderurterne blander sig i den let fugtige og lune luft, der er blevet varmet af forårssolen, og selvom det ikke er varmt nok til at sidde udenfor, så er der plads til at sidde i ens vægdrivhus og nyde både varmen og sine planter.

Med et stort vægdrivhus får man ikke bare et sted til ens planter. Med lidt indretning kan man gøre et vægdrivhus til en frodig havestue, hvor man kan nyde en kop kaffe og livet, imens at det stadig er for køligt til at være udenfor.

Fordele ved et vægdrivhus

Et vægdrivhus er dog først og fremmest lavet til at ens planter kan gro godt, og en af fordelene ved et vægdrivehus er, at man giver sine planter mere varme i forhold til et lignende almindeligt drivhus.

Den væg, som vægdrivhuset står op mod, kan fungere som en varmeleder og udstråle solens varme om natten, så man bedre holder på varmen. Samtidigt kommer nogle modeller også med vinduer af polycarbonat, som både skærmer solens skarpeste stråler, men også holder bedre på varmen end almindeligt glas.

Den største fordel ved et vægdrivhus er dog, at det er pladsbesparende, og selvom at man ikke har hus med have, hvor der er en stor mur, det kan stå på, så kan man sagtens finde et lille vægdrivhus.

Der er altid plads

For selv hvis man bor i lejlighed eller bare har en terrasse, så kan man godt se frem til hjemmegroede grøntsager. Et vægdrivhuse til altan kan ofte være på selv nogle af de mindste altaner, da de ikke kræver meget plads, og man har stadig plads til plantesække og planter.

Et vægdrivhus til terrassen behøver heller ikke være særligt stort, men man har flere størrelsesmuligheder, hvis man både ønsker at kunne dyrke nogle ting og samtidigt have plads til en lille stol eller en taburet at sidde på.

Hvis man gerne vil i gang med at dyrke sine egne grøntsager, gøre noget for sine planter eller skabe sig selv en frodig havestue, så har Moreland.dk flere slags vægdrivhuse, der nok skal passe til ens behov.

Se hele udvalget af vægdrivhuse og bliv inspireret på Moreland.dk.

Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Download