Skån ryggen med en krukkevogn når haven skal gøres vinterklar

Når vinteren nærmer sig og frosten melder sin ankomst, så er det tid til at få flyttet planterne ind i ly for vinterens kulde og frost.

Mange planter og blomster i de danske haver er ikke skabt til det danske klima om vinteren. Den hårde frost i vintermånederne kan tage livet af de farverige planter. Derfor er det vigtigt at få taget havens krukker ind til tiden. Er skaden først sket er der ingen vej tilbage. Ikke alle krukker er frostsikre og vil derfor i sig selv ikke kunne klare vinteren.

Krukkerne indeholder ofte mange liter jord og bliver derfor meget tunge. Når krukkerne derfor skal flyttes, kan det være en meget tung affære. Det er hårdt for ryg og muskler at flytte de store krukker manuelt. Med en krukkevogn bliver flytningen let og meget mere ergonomisk hvilket skåner ryg, led og muskler.

Krukkevognen er simpelt opbygget, meget solid og kan bære krukker op til 75 kg. Kør blot krukkevognens fod ind under krukken, og juster den øverste arm til krukkens kant, og krukkevognens sugekopper holder krukken fast. Herefter kan krukken nemt flyttes uden at ryg eller muskler bliver belastet.

Krukkevognen kan transportere alle former for krukker, både runde, ovale, firkantede og store og små. Desuden kræver krukkevognen meget lidt opbevaringsplads.

Læs mere og køb Krukkevognen