Sæt varme på terrassen med Heatus


Solens sidste stråler er langsomt ved at forsvinde i horisonten, og den varme, der har præget dagen, er ved at forsvinde sammen med dem. Familien har hygget sig med aftensmad på terrassen, men en krybende kulde er ved at melde sig. Sådan behøver det dog ikke at være. Med en elektrisk terrassevarmer kan hyggestunden blive ved med at være lige så hyggelig og behagelig.

Billig varmekilde


En elektrisk terrassevarmer skiller sig ud fra andre terrassevarmere ved at være en varmelampe, som er udviklet til at producere varme, hvilket de fleste gerne vil have til de køligere sommeraftener. Og en terrassevarmer er perfekt til at forlænge sommeraftenerne. Med den praktiske el energi er en elektriske terrassevarmer både billigere og mere miljøvenlig end andre terrassevarmere som for eksempel gas terrassevarmere.

Heatus terrassevarmere


Moreland.dk har elektriske terrassevarmere til enhver, uanset om den skal kunne hænge fra loftet, væggen, under parasollen eller stå på gulvet. Med mærket Heatus er der garanti for en god varmekilde. Heatus bruger infrarød lys, hvilket gør, at det er personen og ikke omgivelserne, der varmes op. Infrarødt lys virker på samme måde som solen – bare uden de skadelige UVA og UVB stråler. Når man køber en elektrisk terrassevarmer, er der flere ting, man skal tage højde for.

For det første skal man tænke på, hvad ens behov er. Skal den kunne hænge og have funktion som en lampe, eller skal den stå på gulvet, måske under bordet? På moreland.dk findes der både den lille handy og flytbare model, som kan placeres under bordet, eller modeller til fastmontering for eksempel under parasollen eller på muren.

For det andet skal man overveje, hvilket design man vil have. Det findes der også et svar for på www.moreland.dk, hvor den elektriske terrassevarmer fås i sort, aluminium, hvid eller rød.

Se alle mulighederne for en ny el terrassevarmere på www.moreland.dk, hvor de kan købes fra 299 kroner.