Ryd sneen hurtigt og let med en elektrisk sneslynge

En lille og let elektrisk sneslynge gør det let for både mænd og kvinder at komme igennem vinterens snedynger.

Sidste års vinter blev en af de koldest i mange år. Sneen faldt i store mængder, og der var bidende kulde gennem hele vinteren. Når sneen falder skal veje og fortov ryddes, og arbejdet kan være både hårdt og tidskævende. Det er slut nu. En elektrisk sneslynge gør snerydningen nemt og hurtigt.

De store mængder sne sidste vinter betød et stort arbejde med snerydningen. For at gøre arbejdet lettere og mindre hårdt for ryggen, har Moreland.dk udviklet en elektrisk sneslynge som simpelt men meget effektivt rydder sneen. Den lille og lette sneslynge gør det er nem at rydde selv store mængder sne. Sneslyngen er designet så alle kan bruge den. Det lette design gør det nemt for alle at rydde sne.

Sneslyngen er mindre og mere handy end andre elektriske sneslynger på markedet. Det gør den meget nemmere at arbejde med. Slyngen kaster sneen 8-10 meter forud således at det er hurtigt og nemt at rydde indkørslen og fortovet af såvel mænd som kvinder.

Sidste år kom den hårde vinter og de store mængde sne bag på mange. I år er alle husejere bevidste om hvordan den danske vinter er, og derfor kan det være en god idé at investere i en prisbillig sneslynge inden sneen kommer således at snerydningen ikke bliver et mareridt igen i år.

Tilslut sneslyngen til en almindelig stikkontakt, og du er klar til at rydde sne på rekordfart. Den næsten lydløse sneslynge er meget let og nem at manøvrere gennem sneen.

Se video og køb den elektriske sneslynge på www.MoreLand.dk til 795 kr.