Nyt showroom med klassiske møbler og idéelle indretningsmuligheder


For første gang åbner moreland.dk op til en verden af møbler i deres nye showroom. Besøgende kan nu opleve alt fra smukke sofaer til unikke udendørsmøbler.

"Velkommen indenfor til morelands nye showroom". Sådan lyder meldingen fra moreland.dk, som netop har åbnet op for deres nye showroom. Flere kunder har efterspurgt muligheden for at se nogle af de mange møbler, som kan findes på www.moreland.dk, og det har moreland.dk lyttet til og efterkommet med et nyt stort showroom.

Her findes et stort udvalg af møbler fra hjemmesiden, hvor al handel stadig foregår. Alt fra sofaer, spisebordsstole, udendørsmøbler, borde og markiser kan findes i det nye lokale i Højby. I det nye showroom er det muligt at mærke og afprøve alle de udstillede møbler. Det kan samtidig give ny inspiration til indretningen og et nyt look til hjemmet.

Stort udvalg af møbler


Når dørene til det store lyse showroom åbnes, vil de besøgene træde ind i et rum inddelt i overskuelige områder. De kan opleve et udendørsområde med loungesæt, markiser og basketball standere. Et stort sofaområde med mange forskellige sofamodeller, sofaborde og lænestole. Langs væggen hænger adskillige spisebordsstole, som kan afprøves, så man ved, om de passer til ens krop, spisebord og temperament.

I moreland.dk's showroom vil der ikke være personlig betjening, men al information om de udstillede møbler kan findes på www.moreland.dk, og hvis der skulle opstå spørgsmål, som hjemmesiden ikke kan besvare, sidder en medarbejder klar til at hjælpe på tlf. 70 22 72 92 fra kl. 9 - 15.

Det er muligt at bestille i showroomet og hente sit nye møbel 5-10 minutter efter på lageret.

Åbningstider: Se altid aktuelle åbningstider på www.moreland.dk

Adresse: Knullen 22 5260 Odense S Telefon: +45 70 22 72 92