Nye måder til udsmykning af hus og have - til priser der er til at betale.

Nyhed i Danmark

De nye kugler og krukker med LED-dioder lyser op i haven og spreder hygge, mens man nyder livet på terrassen. LED krukker og kugler er smarte og egner sig som dekoration og stemningsspreder i private hjem, haver og kontorer. Det er kun fantasien, der sætter grænser. De kan bruges både indendørs og udendørs.

LED kuglerne kan gøre det ud for den almindelige havelampe og samtidig bruges som kulørte lamper til grillaftenen, da de både kan lægges på jorden og hænges op f.eks. over bordet. Kuglerne kan bruges som ren havedekoration eller tages med indenfor, hvor den dæmpede LED-belysning kan bruges som natlampe på børneværelset.

Krukkerne med LED er til både hverdag og fest. Krukkerne kan bruges til blomster og dekorationer, og skal havefesten peppes op, kan de små krukker også bruges som champagne- eller vinkøler med mange skiftende farver.

Der medfølger fjernbetjening til både krukker og kugler, så alle lys- og farvefunktioner – der omfatter langsom og hurtig farveændring, farvevælger og lysstyrkejustering – kan styres på afstand.

Alt er fremstillet i Polyethylen, hvilket gør dem støv- og vandtætte, og i stand til at klare ned til 20 graders frost. De kan dermed stå ude i haven hele året og pynte i såvel sneen som på den grønne græsplæne.

Både kugler og krukker anvender LED-diodepærer. Der er flere fordele ved LED sammenlignet med almindelige glødepærer. Lysdiodens energiforbrug er væsentlig mindre for samme mængde lys. Slitagen er også mindre, og derfor kan en diodepære holde i årevis.

Moreland sælger LED kugler i forskellige størrelser fra 40-60 cm i diameter. LED kuglerne fås i en pakke med 3. Prisen varierer fra 499 – 699 kr. LED krukkerne findes i 2 runde varianter og 1 firkantet. Prisen på krukkerne varierer fra 249 – 999 kr. LED krukker og kugler kan købes på www.moreland.dk, hvor yderligere informationer findes.

Se hele udvalget af LED produkter