Nyd udelivet i fulde drag en markise forlænger din sommer

Med en markise på terrassen kan sommeren nydes i sit fulde drag og samtidig give ly for mindre regnskyl og når duggen falder. Hermed forlænges sommeren og de mange sommeraftener.

En markise skaber et fleksibelt uderum hvor mange mennesker kan samles omkring den perfekte grillfest, og en markise er ligeledes perfekt ved et udekøkken hvor den beskytter imod solen. Når mørket falder på, skabes der et rigtig hyggeligt lys under en markise. Markisen holder også på varmen således at sommeraftenerne i hyggeligt selskab kan forlænges.

I løbet af dagen beskytter markisen imod solens stråler som specielt mellem klokken 12 og 15 er skadelige. Markisen skaber her en komfortabel skyggeplads og skygger således at solen ikke stråler ind ad vinduerne og varmer huset yderligere op.

Til forskel fra en parasol, som skal opbevares og som ofte er besværlig at slå op og i, skal en markise blot rulles ud og ind. På markiser med motor sker dette endda helt automatisk ved et tryk på en knap.

På MoreLand.dk sælges fuldkassettemarkiser som i lukket tilstand lukker helt tæt. Dvs. at markisen tåler vind og vejr gennem hele året uden at dugen tager skade. Dette giver en meget længere holdbarhed og sikrer en markise i optimal kvalitet gennem mange år.

Der findes mange muligheder hvad markisens dug angår. Dugen fås i festlige striber og i neutrale farver, i polyester- eller akryl og kan være UV- og farvebestandige.

Markiser kan ses og købes på www.moreland.dk. Priser fra 1.499 kr.

Yderlige oplysninger, billeder m.m. kan fås ved henvendelse til presse@moreland.dk