Ny smart og effektiv komposter til haven

Ecomposter er en ny innovativ og effektiv komposter til haven. Det unikke kuglerunde design sikrer, at komposteringen sker hurtigere.

Det runde design betyder, at komposten kan trilles rundt, således at komposten bliver blandet – dette sikrer en hurtigere og bedre kompostering.

Én af faktorerne for god kompostering er varme. Ecomposters mørke farve tiltrækker solens varme og sikrer dermed en optimal temperatur for komposten. Samtidig er Ecomposters overfaldeareal mindre end andre komposter, hvilket giver et mindre varmetab fra komposten. Da varme er meget vigtigt ved kompostering, giver Ecomposter en meget effektiv og hurtig kompostering.

Når du omdanner dit have- og køkkenaffald til kompost, tilfører du ikke blot jorden vigtige næringsstoffer, men også føde til de forskellige mikroorganismer, hvilket også medvirker til en bedre plantesundhed. Brug af kompost kan også reducere behovet for vand, gødning og brug af pesticider i haven.

Indvendig i Ecomposter findes der 32 luftrør, som blander nyt og gammelt kompost og tilfører ilt og fugt til midten af komposten. Dette er helt centralt for en perfekt kompostering.

Ecomposters design passer godt ind i haven og har ingen skarpe kanter, som børn kan komme til skade på. Rul Ecomposter rundt på græsplænen for at vende og ilte komposten, og rul den runde komposter derhen, hvor du vil fylde eller tømme den – nemmere bliver det ikke.

Se video af komposteren i brug her.