Gå til hovedindhold

Løbebånd kan hjælpe med danskernes nytårsforsæt

Halvdelen af de danske nytårsforsætter for 2022 var at dyrke motion eller at dyrke mere motion, og her kan et løbebånd til hjemmet hjælpe mange med at komme i mål.


Et løbebånd kan gøre det meget nemmere at komme i mål med sit nytårsforsæt for 2022 eller at tyvstarte på sit for 2023. For halvdelen af de danske nytårsforsætter for 2022 var at starte med at dyrke motion eller at dyrke mere motion, og i en travl hverdag er et godt løbebånd en nem måde at få mere motion ind på.

Med et løbebånd derhjemme behøver man ikke pakke tasken for at tage op i det lokale fitnesscenter. Man skal heller ikke bekymre sig om vind eller vejr, men blot tage sit normale træningstøj på og snøre sine sko.

Og selvom det har været en lang dag og mørket har lagt sig udenfor, så kan man med et løbebånd nemt få motion ind i en travl dagligdag, da man blot med et tryk på en knap kan løbe eller gå en kort tur og få forbrændt en masse kalorier.

Løbebånd kan hjælpe med træningen

Løbebånd fra PowerMe kommer med flere gode egenskaber, der både kan hjælpe med træningen og gøre den sjovere, så der er motivation til at træde op på båndet gang efter gang og få det brugt. Et løbebånd fra PowerMe har flere indbyggede programmer, der kan gøre træningen lettere at strukturere, så ens udbytte af træningen og bliver bedre.

Det er derfor let for både nybegynderen at prøve sig selv af, mens den rutinerede løber også kan få sved på panden, da man ofte kan løbe op til 18 km/t. Løbebåndene kan også justere sin hældning, så man løber opad, og derved får en endnu hårdere træning.

Så hvis danskerne skal i mål med deres nytårsforsæt, så er et løbebånd en nem og enkel vej i en travl hverdag til at få masser af motion presset ind.

Løbebånd fra PowerMe kan fås fra 4.999 kroner på www.moreland.dk.

Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Downloadfalse