Klæd din bolig ordentligt på


Boligfornyelse er vigtigt og kan blive en bekostelig investering, hvis man ikke ved, hvor man skal lede. En ny sofa er for eksempel ikke en hvilken som helst investering. Alene størrelsen gør, at den fylder meget i et rum. Derfor er det vigtigt at tænke på, hvilken sofa man vil have.

Homeville er en serie med fokus på komfort og kvalitet, og med sofaerne Dallas og Houston får man en mulighed for at skabe et hyggeligt miljø for familie og venner, fordybe sig i en god bog eller noget helt tredje i de bløde og behagelige sofaer.

Fornyelse for familien


En sofa bør være en naturlig og komfortabel del af familiens kvalitetstid. Sofaen Dallas passer perfekt ind i det klassiske hjem, og med farverne grå og sort kan man nemt sætte sit eget personlige præg med blandt andet puder og tæpper. De høje ben af krom og den flotte detalje med en syning langs midten af armlænet giver sofaen et anderledes men let og enkelt udtryk. Sofaen Houston er en større sofa, hvor der er plads til hele familien. Det bløde sæde, de mange ryglænspudder, samt det stilsikre, skandinaviske design gør Houston til en sofa for alle med trang til kvalitet og hygge. Sofaen fås ligesom Dallas i grå og sort og fortjener den fremhævende plads en sofa har.

Begge sofaer har chaiselong, som man kan vælge at placere til højre eller venstre, samt er fremstillet i mikrofiber stof, der modstår vand og pletter bedre end andre møbelstoffer. Find de to flotte modeller og mange andre på www.moreland.dk, hvor der også er et stort sortiment af lænestole og sofaborde.