Ingen undskyldning for at have ondt mere


Det er ofte ikke for sjov, når nogen brokker sig over at have ondt i nakke og skuldre. Smerten kan stille og roligt snige sig op i hovedet og blive til en insisterende hovedpine, så man til sidst ender på sofaen i stedet for at arbejde. Men den undskyldning duer ikke mere med WellLife massageapparat.

Mange timer bag en computerskærm på kontoret eller en hård omgang træning kan give spændinger og unødig smerte i kroppen. Med WellLife massageapparat er det nemt at komme spændingerne til livs.

Det smarte skuldermassageapparat fra WellLife er efterspurgt inden for velfærdsteknologi og tilbyder skuldermassage med samme virkning som ved akupunktur. De funktionelle silikonebolde løsner musklerne og mildner smerten. Med WellLife fås en løsning, der effektivt løsner spændinger i nakke og skuldre.

Selvforkælelse og restituering


Massageapparater behøver ikke kun være til, når skaden er sket. De er også gode til selvforkælelse og forebyggelse af ømme muskler.

WellLife viser også sine evner ved at være effektiv ved restituering efter sportslige aktiviteter eller overanstrengelse. WellLife skuldermassageapparat har en varmefunktion, så brugeren både kan få massage med og uden varme. Massagen kan desuden målrettes en bestemt retning ved hjælp af retningspile.

WellLife massageapparat kan købes på www.moreland.dk fra 499 kroner.