Ikke bare en kælk


Der er ingen tvivl, mange har et kærlighed-/had forhold til vinter og sne. Men en Exracer kælk kan med sikkerhed forstærke kærlighedsforholdet til sneen for alle aldersgrupper, hvis man er til fart og sug i maven.

En Exracer kælk er designet til, at gøre kælketuren til en helt særlig oplevelse, som kan måle sig med at stå på ski eller snowboard. Kælken giver masser af fart, men det er ikke rent styrtløb, som man kender det fra de klassiske kælke.

Brug Kroppen

Exraceren kan styres af kroppen, ved at læne sig til siderne eller frem og tilbage. Når man læner sig til siderne svinger kælken til den pågældende side, og man kan køre slalom ned af bakken. Går det lidt for hurtigt ned af bakken, kan man læne sig frem og sætte hælene i sneen. Vil man derimod have mere fart, så er det bare at læne sig godt tilbage og løfte fødderne en smule. Har man lidt ekstra mod, kan man også hoppe ud over sneramper og herfra er det kun fantasien der sætter grænser.

Komfortable? Tjek!

Udformningen af kælken sikrer en behagelig siddeposition, hvor man slipper for at bruge kræfter på, at holde fødderne fri fra sneen. Endvidere er kælken let og optager ikke meget plads, så den er let at have med på ture eller skiferie. Den lette vægt giver også en fordel, når den skal slæbes op af bakken igen.

Kort sagt en Exracer kælk er hurtig, komfortable, sikker, let at styre og fuld af sjov. Perfekt når der skal imponeres på kælkebakken.