Hyggespredende terrassevarmer med levende flamme

Ny terrassevarmer med levende ild skaber ikke blot varme men også hygge på terrassen.

En terrassevarmer sørger for at du kan nyde udelivet i længere tid på terrassen, på caféen eller restauranten. Når det bliver køligere om aftenen eller når sommeren går på held, så kan en terrassevarmer forlænge hyggen udendørs.

MoreLand.dk forhandler en helt ny terrassevarmer i rustfrit stål hvor en smuk levende flamme både skaber varme, lys og hygge. Terrassevarmeren skaber varme ved hjælp af en flot flamme som brænder i et varmebestandigt, sodefrit glasrør - så nu er det slut med store kedelige terrassevarmere.

Terrassevarmeren er lavet i rustfrit stål og passer derfor perfekt til det danske klima. Et forkromet gitter beskytter flammen og glasrøret således at det er sikkert at opholde sig og færdes omkring terrassevarmeren. Det elegante design gør at terrassevarmeren kan placeres overalt.

Terrassevarmeren leveres med dansk regulator som passer til almindelige danske gasflasker. Derudover er terrassevarmeren udstyret med elektrisk tænding og varmeregulering. Hjulsæt kan købes som tilbehør, og gør terrassevarmeren perfekt til caféer og restauranter og andre steder hvor terrassevarmeren skal flyttes ofte.

Er du café- eller restaurantejer, så er denne terrassevarmer perfekt. Ikke nok med at den er meget effektiv, så skaber den samtidig hygge med det varme og levende lys. På den private terrasse vil terrassevarmeren ligeledes forlænge de hyggelige sommeraftenener i godt selskab.

Den nye terrassevarmer med levende flamme sælges på www.MoreLand.dk til kr. 2.999 inkl. moms og fragt.

Hjulsæt, regncover og vandtank til stabilisering sælges som tilbehør.

Køb terrassevarmere