Gå til hovedindhold

Gør løbebåndet sjovere! Løb i en virtuel verden

Man behøver ikke bare løbe i sin egen stue, når man bruger et løbebånd. Gennem apps som Zwift og Kinomap kan man gøre sin løbetræning på et løbebånd mere spændende, da man kan løbe overalt i verden eller i en virtuel verden.


Spænd først de rigtige løbesko og derefter de virtuelle. Løbetræning på et løbebånd i hjemmet behøver nemlig ikke længere blot foregå i ens egen stue. Apps som Zwift og Kinomap lader løbere bruge sit løbebånd til at løbe virkelighedstro ture på veje rundt om i verden eller endda i en virtuel verden kun for løbere og cyklister.

Flere løbebånd fra PowerMe kan via Bluetooth eller Wi-Fi forbinde til disse apps, som udnytter flere af løbebåndets egenskaber til at skabe en anderledes og mere spændende løbetræning hjemmefra, så man ikke blot kigger ind i væggen.

Spændende hjemmetræning

Det er ikke altid let at komme ud i den danske regn, kulde og blæst, når man skal løbe. Men i den virtuelle verden bliver du ikke våd eller fryser, når du løber en tur i virtuelt regnvejr. I den virtuelle verden får man dog stadig nogle af de udfordringer, som den virkelige verden giver.

For når det går opad på skærmen, så kan løbebånd fra PowerMe også justere sin egen hældning, så man også selv løber opad. Og jo hurtigere man kan løbe på løbebåndet, des hurtigere kommer man også frem på de virtuelle veje - nøjagtigt som i virkeligheden. Hvis man gerne vil konkurrere, så er der på Zwift rig mulighed for at løbe om kap med andre løbere, der også bruger appen fra andre steder i verden.

Hjemmetræning på et løbebånd er nødvendigvis ikke længere en ensartet tur, men en tur, hvor du kan løbe på tropiske veje, der bugter sig opad, og hvor man får en ny løbeoplevelse gang på gang, mens man gør noget godt for sin krop.

PowerMe løbebånd, der kan bruges til Zwift, Kinomap mf. kan fås på www.moreland.dk fra 7.999 kr.
Kontakt & Kundeservice

Moreland A/S

Knullen 22

5260 Odense S

70 22 72 92

Alle hverdage 09:00 - 15:00

post@moreland.dk

Mere fra Moreland

Salgs & leveringsbetingelse Bestilling & levering Privatlivspolitik Fødevarestyrelsens smileyrapporter Historie Pressemeddelelser Outlet & Tilbud

Afhentning & Showroom

Mandag10:00 - 17:30
Tirsdag10:00 - 17:30
Onsdag10:00 - 17:30
Torsdag10:00 - 17:30
Fredag10:00 - 17:30

Tilmeld nyhedsmail