Første skridt mod den selvforsynende have


Mange drømmer om, at dyrke deres egne grønsager og krydderurter. Årsagerne kan være mange, men mest afgørende det smager bare bedre! Dog føler mange sig begrænsede af plads eller særlige boligforhold. Et Minidrivhus kan være fordelagtig for dem med en altan, mindre have eller kolonihave. For andre kan et minidrivhus fungere godt som forspiringskasse, på terrassen så krydderurterne er lige ved hånden eller til hygge med børnene.

Optimale forhold giver større udbytte

Et minidrivhus, også kaldet en mistbænk, giver mulighed for selv at spire planter og blomster, også når årstidens vejr ellers ikke tillader det. Som forspiringskasse, er et minidrivhus især velegnet. Minidrivhuse sikrer de optimale varme- og fugtbetingelser for frø, så de spirer og udvikler sig til stærke planter. Med vores minidrivhus til paller kan et lille drivhus og højbed kombineres og optimere forholdene yderligere. Et højbed med åbning i bunden forhindrer ophobning af vand, og sikrer adgangen for regnorme og andre vigtige mikroorganismer. Derudover kan planterne slå dybe rødder, der gør tættere beplantning muligt.

Mulighederne er mange

På moreland.dk findes minidrivhuse i flere modeller og størrelser. Minidrivhuse i plast der er let flytbare, tilpassede paller eller med flere åbninger. De flytbare drivhuse med bund er især egnet til terrassen eller altanen. De er lette at håndtere og giver mulighed for nemt, at ændre på indretningen. Et minidrivhus til palle giver mulighed for, at bruge drivhusene som højbed. Således øges udbyttet endnu mere. Materialet polycarbonat gør minidrivhuset mere robust end et drivhus i glas. Derudover virker polycarbonat som termoruder, der samtidig forhindrer direkte indstråling. Planterne modtager herved masser af lys og varme uden at blive beskadiget.

Kort fortalt minidrivhuse sikrer intet mindre end de mest optimale forhold til at dyrke krydderurter og andet godt, selv der hvor det ikke forventes muligt.

Minidrivhusene kan købes fra 349 kr. på moreland.dk