Få haven passet mens du er på ferie helt automatisk.

Når sommeren står for døren er det også tid til ferie. Sommeren og varmen betyder samtidig masser af vækst i haven og i drivhusets afgrøder og planter. Disse to ting kan være svære at forene. Hvordan rejser man væk hjemmefra på en længere ferie samtidig med at grønsagerne bliver passet. Svaret hedder automatisk drypvanding.

Med drypvanding indstiller man hvor meget vand planterne skal have, og herefter foregår vandingen automatisk. Planterne bliver helt automatisk vandet med den perfekte mængde vand som holder grønsagerne og blomsterne grønne og frodige. Når den automatiske drypvander først er indstillet, kan man roligt tage af sted på ferie og slappe af mens planterne i haven og i drivhuset klarer sig på bedste vis.

Hvis man har generelle problemer med vanding af sine planter, kan den automatiske drypvander være meget behjælpelig. Planter har hverken godt af tørke eller overvanding. Derfor kan generel brug af en drypvander sikre de bedste betingelser for planterne. Den automatiske drypvander sættes fast på en spand eller balje og sørger herefter selv for at dele den ønskede mængde i de 10 slanger. Det store digitale display gør det nemt at indstille drypvanderen. Med den medfølgende slange på 10 meter klippes slangen ud således at længden passer til de individuelle behov.

Med drypvanding får man et drivhus der er helt automatiseret mens man er bortrejst i længere tid -nemmere bliver det ikke at nyde ferien i sommervarmen.

Læs mere om Automatisk drypvander til 10 planter.