Få gjort haven forårsklar med en krukkevogn

Når foråret nærmer sig er det tid til at få alle de flotte blomster som har overvintret i varmen udenfor at stå – en krukkevogn letter arbejdet.

Mange planter og blomster i de danske haver er ikke skabt til det danske klima om vinteren. Derfor opbevarer man planterne indendørs vinteren over. Når foråret begynder at komme, er det tid til at flytte de farverige blomster ud igen.

Det kan være et stort arbejde at få flyttet de mange krukker ud i haven, og krukkerne indeholder ofte mange liter jord og bliver derfor meget tunge. Når krukkerne derfor skal flyttes, kan det være en meget tung affære. Det er hårdt for ryg og muskler at flytte de store krukker manuelt. Med en krukkevogn bliver flytningen let og meget mere ergonomisk - hvilket skåner ryg, led og muskler.

Krukkevognen er simpelt opbygget, meget solid og kan bære krukker op til 75 kg. Kør blot krukkevognens fod ind under krukken, og juster den øverste arm til krukkens kant, og krukkevognens sugekopper holder krukken fast. Herefter kan krukken nemt flyttes uden at ryg eller muskler bliver belastet.

Krukkevognen kan transportere alle former for krukker, både runde, ovale, firkantede og store og små. Desuden kræver krukkevognen meget lidt opbevaringsplads.

Gør haven forårsklar uden slid eller tunge løft, og nyd i stedet når blomster og planter springer ud.
Krukkevognen kan købes på www.MoreLand.dk til 249 kr. stykket.