Få en målrettet og vandbesparende vanding


Spar penge på vandregningen og køb en siveslange. En siveslange giver mindst mulig vand og mest mulig udbytte, hvilket både kommer haven og miljøet til gode. Slangen har små huller, der gør, at vandet langsomt siver ud og optages i jorden i stedet for at løbe af. Vandet får lov til at trænge langt ned i jorden til plantens rodnet.

Nem og enkel havevanding

Havearbejdet bliver meget nemmere med en siveslange. Den er især god ved plantning af en ny hæk eller bed, hvor den kan lægges langs hækken eller snos rundt i det nye bed, mens man selv kan bruge tiden på at være sammen med familien eller nyde en kop kaffe på terrassen. Det er muligt at sætte op til tre siveslanger sammen ved hjælp af et mellemstykke, så den kan passe præcis til ens behov.

Spar mindst 50 % vand

Med en siveslange spares der mindst 50 % vand i forhold til at vande sin hæk eller have med en vandspreder. Det skyldes, at vandet er mere målrettet, og fordampningen er heller ikke nær så stor med en siveslange. En siveslange virker selv med et lavt vandtryk, hvilket gør den ideel til vanding i haven.