Få bugt med nakke- og skuldresmerter med Healing Q massageapparat


Nakkesmerter er næsten blevet en folkesygdom, men i stedet for at grave dybt i lommerne efter penge til fysioterapeuter, så er hjælpen på vej i form af et praktisk massageapparat. Nu kan kontortiden eller fritiden derhjemme nemlig udnyttes optimalt med dette multifunktionelle massageapparat fra Healing Q i stilfærdigt design. Massagen fra apparatet virker beroligende og dulmende på både krop og sjæl. Apparatet løsner effektivt diverse spændinger i kroppen, og dette uden at forstyrre folk omkring sig, da apparatet ikke larmer.

Prisbelønnet brand

Healing Q er et prisbelønnet brand og det bedst sælgende mærke indenfor massageapparater i Sydkorea. De står bag dette multifunktionelle massageapparat. Det kan, udover at lindre smerter i natte og skuldre, også bruges til taljen og maven. Med et praktisk velkrobånd på indersiden af massageapparatet kan det bruges helt uden at bruge hænderne som støtte. Det kan samtidig bruges til andre steder på kroppen som fx lår, læg, baller, ankler og arme. Med andre ord lige de steder, der er behov for.

Ældgammel, effektiv massageform

Apparatet gør brug af en gammel japansk behandlingsform, Shiatsu-massage, der ved hjælp af fingertryk byder på healing, akupressur og do-in, som er ældgamle kinesiske behandlingsformer. Med dette massageapparat fås et specieldesignet massageapparat. Det er den mest opdaterede version med ”magic tape” på armlænene, så det kan bruges helt uden brug af hænder, og derved giver en super komfort og gør oplevelsen ekstra behagelig. Healing Q massageapparat kan købes på moreland.dk til 599 kr. Her findes også andre og billigere modeller.