El-cyklen giver medvind og økonomiske fordele

El-cyklen er blevet en moderne og populær transportform. Med en lille elektrisk hjælpemotor kan en længere distance cykles uden at få sved på panden. Den lille motor giver medvind på cykelturen i op til 30 km pr. opladning.

Den miljørigtige el-cykel kan erstatte køreturen i bil til og fra arbejde og er yderst velegnet til bykørsel hvor mange kryds og køer er dyrt for brændstoføkonomien. Besparelserne er så store at en el-cykel hurtigt tjener sig selv hjem.

Motoren er bygget ind i enten for- eller bagnav og begynder at hjælpe så snart pedalerne trædes rundt. Motoren hjælper med farten op til 25 km/t. hvorefter den automatisk slår fra. Batteriet er placeret diskret ved stellet eller bagagebæreren. Batteriet oplades nemt ved at tilkoble batteriet til en almindelig stikkontakt.

På cyklens styr vælges hvor meget elmotoren skal hjælpe til således at der kan spares på batteriet når det går ligeud og kræfterne i stedet kan bruges når der er en strid modvind eller det går op ad bakke.

Ved længere rejser med offentlig transport findes der foldecykler med el-motor. Disse cykler er ideelle sammen med offentlig transport da cyklen nemt kan foldes sammen og medbringes i toget eller bussen samtidig med at alle el-cyklens kvaliteter bibeholdes. Bilen kan dermed blive i garagen, og man kan rejse og pendle over en længere afstand med miljørigtig transport. Den foldbare el-cykel er ligeledes perfekt til campingferien hvor lokalområdet og naturen kan nydes på bedste vis vha. el-cyklens lange distance og støjsvage motor.

Danskerne har fået øjnene op for el-cyklens gode anvendelsesmuligheder, og salget af el-cykler er kraftig stigende. I dag findes der adskillige modeller til både unge og ældre.

MoreLand.dk sælger flere modeller af el-cykler og foldbare el-cykler i høj kvalitet til gode priser.