Drivhus i plast er et billigt alternativ

Drivhuse af plast kan bruges til mange formål. Det er en billig måde at dyrke egne grøntsager og et godt alternativ til dyrere drivhuse af glas.

Der er mange fordele ved drivhuse af plastik som ofte gør dem til en god løsning. Plastdrivhusene skal ikke have noget fundament eller sokkel men fæstnes med kraftige pløkker i jorden i stedet. Det betyder også at drivhuset nemt kan flyttes rundt i haven og evt. pakkes sammen om vinteren.

Et plastdrivhus er fremstillet af galvaniseret rør og kraftig plast som gør det velegnet til det danske klima. Det kraftige plast holder effektivt på varmen, og gør det perfekt til at dyrke grønsager allerede tidligt på foråret.

Hen over sommeren kan man også dyrke mere sydlige grønsager og frugter da drivhuset holder på varmen fra solen.

Har man ikke haft drivhus i haven før, er et økonomisk drivhus i plast også en god måde at prøve om et drivhus er sagen. Drivhuset kan nemt stilles op og hurtigt pakkes ned hvis man ikke længere ønsker at have drivhus i haven.

Plastdrivhus kan også bruges til opbevaring af havemøbler, haveredskaber og plæneklipper hen over vinteren. Drivhuset kan også placeres over urter eller planter i køkkenhaven i de kolde måneder.

Drivhuse af plast er billige i anskaffelse og vedligeholdelse, og man undgår udgifter til nyt glas når nabodrengens fodbold rammer drivhuset.

Drivhuse i plast sælges i flere forskellige modeller og størrelser online på www.moreland.dk fra 399 kr.

Køb drivhuse i plast