Design-selv reolsystem


Træt af ikke selv at kunne designe møbler til hjemmet? Kubehylder er perfekte til at skabe det hjem og den indretning, der ønskes. Med kubehylder er det muligt at stable, sætte og hænge kuberne efter behov og ens personlige stil. De kan købes i forskellige størrelser og farver, hvilket giver en stor frihed til at være sin egen designer.

Både til kontor og børneværelset

Kubehylder fås som farverige med rundede hjørner, hvilket giver et legende udtryk, som især passer ind på børneværelset. Her kan der opbevares puslespil, legetøj og diverse børnebøger. Kubehylderne kan også nemt passe ind på kontoret eller i stuen. På moreland.dk kan kubehylderne nemlig også fås som enten kvadratiske eller rektangulære i hvid og sort, som giver et smukt, minimalistisk og stilrent look.

Mange muligheder med kuber

Skab egne reolsystemer, hæng kuberne op på væggen og lad dem være en del af indretningen i hjemmet. Kuberne er ikke kun praktiske, men giver også et flot og moderne udtryk til hjemmet. Kubehylder er især egnet til at udstille sine ynglings pynteting eller til opbevaring af bøger og kontorartikler. Derfor passer de perfekt til både kontoret og stuen.