Derfor skal du vælge fakler i rustfrit stål til sommer


Uanset om det er til havefesten eller ekstra hygge i haven, så er fakler ikke til at tage fejl af. Den naturlige og hyggelige belysning kan give sommeraftenerne det ekstra pift, de mangler.

De lune sommeraftener står snart for døren, og den har været længe undervejs, men hvad kan være med til at skille denne sommer ud fra de andre? Fakler i rustfrit stål kunne være et bud.

Fakler er med til at sætte en helt speciel stemning i haven eller til at byde gæster velkomne ved hoveddøren. Med fakler i rustfrit stål får man et stilrent design, som skiller sig ud fra andre fakler. De kan samtidig stå ude hele sommeren, men for at de kan holde længst muligst, anbefales det at faklerne pakkes væk, når den danske sommer ikke viser sig fra sin bedst side.

Stilrent alternativ


Fakler i rustfrit stål er et flot og holdbart alternativ til de billigere bambusfakler. De kan bruges til at byde gæsterne velkomne ved en port eller hoveddør eller til at skabe en helt speciel stemning ved arrangementer som konfirmationer, fødselsdage eller bryllupper. De forskellige fakler kan for eksempel bruges til at markere en sti eller omkranse haven og derved skabe en hyggelig stemning.

På www.moreland.dk findes der forskellige modeller af faklerne i rustfrit stål i højder fra 115 centimeter til 158 centimeter.

Alt i alt er fakler i rustfrit stål en god måde at skabe en hyggelig stemning og giver haven et ekstra stilrent look.

Fakler i rustfrit stål kan købes på www.moreland.dk fra 79 kroner.