Derfor er barstolen altid en vinder

De fleste elsker, at hænge ud med venner og familie - og hvilken bedre måde, at hænge ud på, end på en barstol?


Længe har samtalekøkkenet været et hit i de danske hjem. Samtalekøkkenet har på mange måder gjort værtsrollen lettere. Med det åbne køkkenmiljø kan værten nu samtale med gæsterne, mens der bliver lagt sidste hånd på middagen. Gæsten behøver derfor heller ikke længere, at vandre hvileløst rundt i stuen til middagen er klar. Og ender festen ikke også altid i køkkenet?

Det der særligt kendetegner samtalekøkkenet er, hvordan det er indrettet til samvær. Ofte ser man køkkenborde, hvor man kan stå både foran og bagved bordet. Hvilket både giver mere arbejdsplads og hindrer at man altid står med ryggen til når der kokkereres. Men det der gør denne indretning helt vidunderlig er barstolen!

Der er ikke længere grund til, at hoppe op på køkkenet bordet med frygt for at sidde i noget, eller bare være i vejen. Ej heller er der grund til, at stå og svæve rundt, hvilket kan presse ”kokken”. Med barstolen kan gæsten sidde og slappe af ved køkkenbordet og være i nogenlunde øjenhøjde med ”kokken”. For det har til alle tider været behageligst, at føre en samtale med folk i øjenhøjde.

Barstole er selvfølgelig ikke kun egnet til køkkenet, men lige så vel anvendelig i stuen, baren, på kontoret og omkring spisebordet. Barstole kan fås i mange varianter, hos moreland.dk findes barstole i flot stilrent design, der let kan højdejusteres og med sæder der kan dreje 360 grader.

Det attraktive ved en barstol, er også den association der gives af, at være på bar, restaurant, i teateret eller lignende. Man føler et strejf af en luksuriøs atmosfære, at være ude og så alligevel hjemme.

Barstolene i sæt af 2 stk. kan fås fra 1.198 kr. på moreland.dk.