Belysning til haven skaber hygge

De nye LED-lamper er kommet for at blive. De små strømsparende pærer er ideelle til al slags belysning både inde og ude. De små LED-lamper bruger meget lidt strøm, og samtidig kan de lyse i utroligt mange timer i forhold til en gammeldags glødepære.

LED-belysning passer perfekt til belysning i haven. De hårdføre lamper bliver lavet i mange varianter og vil kunne dække ethvert behov. Lamperne fås både elektrisk, med batteri og med solceller.

Om sommeren er solcellelamperne perfekte. De varme aftener kan forlænges helt gratis vha. de solopladte lamper. Dermed kan den danske sommer nydes i fulde drag. Små LED-lamper omkring havebordet sikrer hyggeligt samvær og når mørket falder på skaber de masser af stemning.

LED-lamper kan fås i mange udformninger. Man kan købe krukker til blomster som lyser og som kan indstilles til automatisk at skifte farve. Der findes også LED-kugler der også kan lyse i mange farver og som kan styres med en fjernbetjening. Derudover findes de små solcellelamper i mange varianter som er lige til at sætte i jorden. I løbet af dagen lader de batteriet op vha. solen og når mørket kommer, begynder de automatisk at lyse. Nemmere kan det ikke blive!

Solcellelamperne kan fås udformet som sommerfugle, guldsmede m.fl. som med garanti vil skabe glæde i enhver have. Derudover findes de smarte lamper også i klassiske designs i sort og aluminium.

LED-lamperne giver et lækkert lys som både kan skabe hygge men også kan oplyse stier således at det bliver nemmere at færdes når mørket flader på. Når der skal holdes fest, kan lamperne spredes omkring i haven og skabe hygge for alle gæster.

De mange forskellige varianter af LED-lamper og solcellelamper kan bl.a. købes hos www.MoreLand.dk

Yderlige oplysninger, billeder m.m. kan fås ved henvendelse til presse@moreland.dk