Automatisk havevanding på den simple måde

Et smart sprinklersystem vander automatisk havens blomster.

Når solen står højt på himlen om sommeren har havens blomster og planter brug for meget vand. Sidste sommer bød på varmebølge i både juni og juli. Det er hårdt for planterne, og det kan være meget tidskrævende at vande de mange planter i haven.

Sommerens sol udtørrer hurtigt planterne, og vanding bliver en nødvendighed for at få haven til at undgå at tørre helt ud. For ikke at skulle bruge hele sommeren på at rende rundt med en vandkande i hånden, har MoreLand.dk udviklet en vandingssprinkler, som gør at sommerens sol kan nydes i fulde drag, mens havevandingen passer sig selv.

Vandingssprinkleren er et smart sprinklersystem, hvor flere sprinklere kan kobles sammen, for dernæst at blive koblet til en haveslange og sat i jorden. Der kan tilkobles så mange sprinklere som man ønsker. Sprinklerne sidder ganske tæt på jorden for at gøre størst mulig nytte af vandet, da det hurtigt fordamper i sommervarmen.

Husk altid kun at vande om morgenen og aftenen, da op til 20 % af vandet fordamper ved havevanding midt på dagen.

Ved køb af vandingssprinkleren medfølger 3 små sprinklere pr. pakke. Ved større haveområde er det en god idé at investere i flere pakker og koble sprinklerne sammen.

Vandingssprinkleren sælges på www.MoreLand.dk til 99 kr.